Online marketing
in Eindhoven

Online marketing
in Eindhoven

Er komt veel kijken bij het opzetten of onderhouden van een eigen onderneming. Online marketing speelt daarbij een grote rol. Dit is tegenwoordig voor de meeste bedrijven een van de belangrijkste kanalen om nieuwe relaties op te bouwen en klanten te werven. Onze online marketing specialist weet dit maar al te goed. Daarom helpt hij grote en kleine ondernemers in omgeving Eindhoven bij het bereiken van hun ondernemingsdoelen.

Wat verstaan wij onder online marketing?

Bij het verzorgen van de online marketing voor ondernemers in en rondom Eindhoven verstaan wij het volgende: Jouw ondernemingsdoelen bereiken door het inzetten van online advertenties als Facebook ads, Instagram ads, LinkedIn ads en Google ads (SEA).

Prijzen

De prijzen voor online marketing zijn geheel afhankelijk van jouw budget en het doel dat je wil bereiken. Heb je het doel om met online marketing de naamsbekendheid te vergroten van jouw onderneming, of wil je een hogere conversie (percentage bezoekers dat tot een transactie over gaat). Dit heeft allemaal invloed op de kosten.
Bij interesse komen we graag vrijblijvend langs om jouw doelen en de mogelijkheden qua online marketing te bespreken.   

× Ask me anything!